Els pros i contres de la depilació làser – ¡Ja arriba l’estiu!

Afaitar-se, utilitzar la cera, la depiladora convencional i l’electròlisi. La depilació sol ser cara i dolorosa, però el làser pot ser la resposta als teus problemes de depilació. Anem a veure els beneficis i contres de la depilació làser.

Com funciona la depilació làser?

Hi ha diversos dispositius làser actualment disponibles, però tots usen la mateixa tecnologia bàsica. Un dispositiu subministra energia làser (calor) al borrissol no desitjat, que penetra a cada bri directament a l’arrel i danya el fol·licle. Això desactiva el fol·licle i li impedeix produir cabell nou.

En comparació, l’electròlisi consisteix a eliminar el pèl mitjançant l’aplicació de corrent elèctric en el fol·licle amb una agulla fina que destrueix l’arrel del cabell.

L’electròlisi requereix sondes d’agulla per a inserir-se en cada fol·licle pilós que vulguis orientar, el que pot fer que les sessions siguin prou llargues i incòmodes (la depilació amb làser pot tractar àrees més grans alhora).

No obstant això, l’electròlisi està aprovada per la FDA per a la depilació permanent enfront de la reducció permanent del cabell per als tractaments amb làser, el que significa que hi ha menys possibilitats de rebrot amb l’electròlisi.

Quins són els pros?

  • Una de les avantatges de la depilació làser és la velocitat del tractament en comparació amb l’electròlisi, que és molt més temps.
  • La tècnica es considera segura si es realitza correctament.
  • Es considera que és menys dolorós que altres mètodes (particularment l’electròlisi).
  • El procés funciona – la majoria de les persones experimenten la depilació de llarga durada o fins i tot la reducció permanent del cabell.
  • El mètode és eficaç per eliminar el borrissol d’àrees grans, com ara esquena o cames.

Quins són els contres?

Els tractaments amb làser només són aprovats per la FDA per a la “reducció permanent del pèl” NO “depilació permanent”.

Això simplement vol dir que s’espera un cert rebrot, això no és una solució permanent de depilació per a la majoria dels consumidors (encara que es pot esperar una reducció del cabell).

Hi pot haver efectes secundaris que poden anar des de picor o inflor (que desapareix després d’uns dies) fins a efectes secundaris més seriosos (però rars) com ardor, decoloració de la pell, butllofes i infecció.

Atès que el làser es dirigeix ​​a la melanina (pigment que dóna color de la pell i del cabell), les persones amb cabell fosc (més melanina) tenen més èxit amb aquest tractament que les persones amb cabell clar.

Es necessiten diversos tractaments (normalment 6-8) per eliminar el borrissol de l’àrea desitjada. El temps que prengui cada sessió dependrà de com de gran sigui l’àrea de depilació.

El tractament pot ser costós

La depilació làser sens dubte et dóna resultats més duradors en comparació amb mètodes més convencionals com l’afaitat o la cera. A més, generalment es creu que és menys dolorós i menys temps que l’electròlisi.

No obstant això, l’electròlisi està aprovada com un tractament permanent d’eliminació de borrissol, mentre que alguns rebrots poden esperar-se amb la depilació làser.

Si estàs considerant utilitzar les depiladores làser, assegura’t de comprar la que millor s’adapti a tu ..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *