El PP inicia la seva campanya ‘La Catalunya valenta’

pp

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha presentat aquest divendres la campanya La Catalunya valenta, que començarà aquest cap de setmana amb 24 actes en 24 municipis per posar en valor que “a Catalunya, el millor que li pot passar és seguir formant part d’Espanya, enfront dels que callen davant l’independentisme”.

“No ens resignem al silenci, per això sortim al carrer”, ha dit Albiol, en referència velada a Cs, i que ha explicat que la campanya s’allargarà durant el mes de maig amb actes en 96 municipis en què col·locaran carpes i representants del partit explicaran el seu projecte lliurant 650.000 fullets en castellà i català.

El díptic recull el cartell de la campanya, on es veu a dos militants del PP, que són parella, besant-se, i en la galta d’ella està pintada la bandera espanyola i en la d’ell la senyera catalana, tots dos sobre el lema Valents per seguir creixent junts.

A l’interior del fullet es recull la foto de la votació al Parlament de la resolució independentista del 9 de novembre de 2015, en les quals els membres del grup popular van mostrar banderes espanyoles i catalanes, sobre el lema ‘Som la veu dels que no es resignen davant el separatisme’.

A la foto, es veu els diputats del grup parlamentari de Cs, en primer pla, asseguts mentre el grup popular mostra les banderes i Albiol s’ha referit a ells, sense citar-los, incidint que volen posar veu als que no es resignen.

“Alguns que segueixin defensant Catalunya a través de les xarxes socials i del Parlament, i nosaltres ho farem donant la cara en les xarxes, al Parlament i el carrer”

Per aquest motiu, també ha explicat que la setmana que ve començaran una subcampaña a través de les xarxes que també serà “impactant, simpàtica i potent”.

ESTIMAR AMB SENSUALITAT

El líder dels populars catalans ha aclarit que aquesta no és un campanya del ‘no’ al referèndum, sinó que “és la campanya del ‘sí’ a sumar, a la veritat, a estimar-se, amb sensualitat també.

Albiol considera que als populars els faltava una campanya presentant arguments més enllà dels econòmics o socials.

La campanya, que Albiol assegura que ha agradat molt a la direcció general del partit i que no descarten allargar fins a l’estiu.

El president del PP a Catalunya ha assegurat que és una campanya en la qual es poden sentir identificats tots els que no siguin independentistes, “al marge de la seva ideologia”, de manera que aniran amb ella a tot el territori català.

Començaran amb actes a Barcelona, ​​el Prat de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Sabadell, Mollet del Vallès (Barcelona), Tarragona, Lleida i Figueres (Girona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *