Orgasmes més freqüents i intensos amb bons massatges eròtics

orgasmes

Les relacions sexuals són meravelloses, però són fins i tot millors quan en finalitzar els dos quedeu completament satisfets. Per desgràcia, al voltant del 90% de les dones no arriba al orgasme durant la penetració. Llavors, què s’hauria de fer?

Per què no adquirir un massatgedor que estigui dissenyat per utilitzar-se durant la penetració? Un massatgedor per parelles és un vibrador en forma d’ “U” que es col·loca dins la vagina durant les relacions sexuals (sí, de debò!), i proporciona estimulació interna i externa, per tant és molt més probable que s’arribi al orgasme.

Descobreix les 5 raons principals per les quals has d’adquirir un massatges per a parelles per a tu (i la teva parella).

Orgasmes més freqüents i intensos

Aquests masajeadors aconsegueixen arribar a totes les zones clau de tots dos membres de la parella. L’extrem més petit s’introdueix a la vagina, mentre que el més llarg descansa sobre els llavis vaginals i emet esfereïdores vibracions sobre el clítoris.erotic

Durant les relacions sexuals, aquest exerceix pressió sobre el teu punt G i el seu penis: i la sensació és meravellosa. Simultàniament, els teus moviments fregaran el cap del massatgador sobre els llavis vaginals i el clítoris, provocant intenses sensacions per a tots dos.

No et preocupis, s’adaptarà al teu cos, només has d’assegurar d’adquirir un massatgador d’alta qualitat fabricat amb silicona de grau mèdic suau i flexible. També pots utilitzar un lubricant amb base aquosa abans de començar per garantir que tots dos tingueu la major comoditat.

Apropeu (de diferents maneres)

A més d’incrementar el plaer, els masatgedors per a parelles ofereixen molts altres avantatges. Durant l’orgasme el teu cervell (i el de la teva parella) produeix l’hormona anomenada oxitocina, també coneguda com la “hormona de l’amor”.

L’oxitocina és la causant d’aquest feliç sentiment d’intimitat just després d’arribar a l’orgasme, però segons estudis recents compleix més funcions. També incrementa el teu desig de compartir més amb la teva parella després de les relacions. Es pensa que tenir “confidències de coixí” i xiuxiuejar frases d’amor ajuden a crear intimitat i enfortir la teva relació, fins i tot fora de l’habitació.

Comença a expressar els teus desitjos

Utilitzar un massatgedor per a parelles és una forma meravellosa de començar a explorar nous desitjos sexuals. Quan tots dos us beneficieu d’una nova incorporació a l’habitació, això farà que més endavant et sentis més oberta a la possibilitat d’incorporar noves pràctiques, així que comença a comunicar què t’agradaria provar.

De fet, un estudi realitzat en 2011 va trobar que compartir els desitjos i interessos sexuals poden augmentar la satisfacció sexual, especialment en les dones. Així que diverteix-te, posa’t còmoda, i no deixis de riure i sospirar.

Després, durant les confidències de coixí, aprofiteu per expressar obertament els vostres secrets íntims: els resultats podran sorprendre’t.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *