‘El millor’ encanteri per separar una parella amb espelmes

Utilitza aquest encanteri si voleu provocar la ruptura d’una parella. Una petita advertència abans de començar: Quan treballis amb encanteris i rituals com aquest, la màgia blanca no busca ser destructiva, si no tot el contrari.

Objectiu de la màgia blanca

Molt al contrari, l’objectiu de la màgia blanca és aplicar les forces positives de l’univers per aconseguir transformacions positives en les nostres pròpies vides i les dels altres.

Abans de fer aquest encanteri per separar, has de pensar acuradament sobre què és el que estàs fent i per què.

¿Tens l’ull en algú que resulta ser estar feliçment casat/a? Si aquest és el cas, potser hauria d’adoptar un enfocament diferent, observar i esperar a veure si la situació canvia abans d’intentar aquest encanteri.

Si l’amor d’una parella està destinat a ser, no hi ha molt que puguis fer al respecte i aquest encanteri probablement no funcionarà per al seu propòsit previst.

Quan fer-la servir

No es pot fer servir la màgia blanca per alterar els fils que el destí ha teixit, no importa quant vulguis alguna cosa o algú.

No obstant això, si creus que estàs realment destinat/a a estar amb algú que només resulta ser la meitat d’una parella aparentment feliç avui en dia, sigues pacient i confia que les forces superiors et guiaran al teu millor desenllaç romàntic possible.

Alternativament, si coneixes algú que està en una relació abusiva o perillosa, però no té el coratge de sortir, llavors podries utilitzar aquest encanteri per separar en un esforç per aconseguir un canvi en aquesta relació problemàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *